Treballs

El comerç i antiguitats

685 137 027 972 215 486

El treball de restauració de mobles o altres objectes comporta annex a l’estima per tot el que forma part del passat, però amb visió de present i de futur; els costums, les formes, els objectes, els estils de la modes en definitiva, que van fer un temps, poden també formar part dels nostres. La decoració d’interiors està àmplia i bàsicament estesa en les societats contemporànies, sobretot en l’actualitat, on els elements mobiliaris són decisius per als propòsits i funcions de molts projectes decoratius. Actualment, a les premisses decoratives, sentimentals, i econòmiques en conservació de mobles de valor, s’afegeix la de la reutilització per a la sostenibilitat mediambiental. La revaloració aportada pel treball de restauració de mobles d’anyada, augmenta el valor de canvi i transforma positivament el valor venal; és per això que en el nostre entorn artesà, als valors ressò mics i socials, cal afegir el de l’interès ecoambiental.

En Restauracions Batlle posem a la vostra disposició materials diversos de mobles antics i antiquari en exposició a la nostra botiga-magatzem del carrer Pons Martí de Girona, on possiblement trobaran el que busquen, i on estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o encàrrec. Alternativament poden enviar via formulari qualsevol pregunta, inquietud, petició de pressupost o encàrrec que necessitin; rebran resposta segura i puntual.

En Restauracions Batlle, també coordinem la Fira anual de les «Trobades d ‘Artesans, anticuaris i Brocanters» al novembre a la ciutat de Girona; per a informacions o participar en aquest esdeveniment.